Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

андрей шептицький

radiosvoboda.org

Вівторок, 18 листопада 2014, 12:52

У Львові радитимуться де стоятиме пам'ятник Шептицькому

андрей шептицький

З 7 листопада по 7 грудня пройдуть громадські слухання плану реновації території Святоюрської гори – реконструкції площі Святого Юра, впорядкування митрополичих садів та пропозиціями щодо розташування пам’ятника Митрополиту Андрею.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ПП «Науково-виробнича фірма «Рутенія».

З відповідною проектною документацією можна ознайомитись на веб-сторінці Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua (рубрика «Громадські слухання»), або за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради, тел.032 297 57 63.

21 листопада 2014 р. відбудеться громадське обговорення згаданої документації.

Пропозиції та зауваження можна надіслати на civicpartner@gmail.com, або подати у відділ адміністративних послуг Львівської міської ради до 07 грудня 2014 року.

Слухання проводитимуть великий сесійний зал Львівської міської ради (каб. 202), м. Львів,пл. Ринок, 1. Початок о 15.00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.