Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

суд

gard.mk.ua

Вівторок, 18 листопада 2014, 13:59

Суд скасував поновлення Радзієвського на посаді мера Дрогобича

суд

Сьогодні, 17 листопада, після багаторазових перенесень відбулося засідання у Львівському адміністративному апеляційному суді з розгляду скарги на рішення Дрогобицького міськрайонного суду щодо поновлення О.Радзієвського на посаді Дрогобицького мера.

До Львова прибуло декілька десятків дрогобичан, котрі вимагали від суду об'єктивного розгляду апеляції, повідомляє Дрогобич. Інфо.

Суд задовольнив апеляційну скаргу Дрогобицької міської ради та скасував рішення Дрогобицького міськрайонного суду щодо поновлення О.Радзієвського на посаді Дрогобицького міського голови.

Представники дрогобицької громади зустріли це рішення схвальними вигуками і заспівали Гімн України.

Нагадаємо, що громадськість, а також значна частина депутатів вважають, що О. Радзієвський незаконно привласнив собі повноваження міського голови і оскаржили рішення Дрогобицького міськрайонного суду щодо поновлення його на посаді у Львівському апеляційному обласному суді.

Оскаржено також видані О. Радзієвським, як міським головою, розпорядження про повернення на роботу та про поновлення Тараса Метика на посаді секретаря міської ради та звільнення з цієї посади Романа Курчика. На сьогодні О. Радзієвський не входить до складу виконкому, з якого його вивела сесія міськради ще 25 лютого ц.р. під час розгляду заяви щодо припинення повноважень міського голови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.