Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

каналізування

slovan.co.rs

Вівторок, 18 листопада 2014, 16:34

У Львові каналізують вулицю Фабричну

каналізування

Наприкінці листопада мешканці вулиці Фабричної (бічна вулиці Городоцької) матимуть змогу підключитися до міського колектора.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з покликанням на ЛМКП «Львівводоканал». 

Наразі тривають роботи з влаштування каналізаційного колектора. На цей час працівники проклали 60 погонних метрів трубопроводу, змонтували 4 каналізаційні колодязі.

«Ця вулиця була досі неканалізована, стічні води від будинків потрапляли у рів», - повідомив начальник служби каналізаційного господарства ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко.

Член комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку ЛМР Юрій Мартинюк, позитивно оцінює намагання привести до ладу туристичний центр України.

«Те, що місто намагається провести каналізацію на ще одну вулицю, це, звичайно, позитив. Проте, на жаль, у Львові є не одна вулиця, яка у 21 століття ще не каналізована. Мешканці часто звертаються до нас з проханням допомогти вирішити цю проблему. Тим більш, що існує Комплексна програма модернізації каналізаційного господарства Львова на 2012-2015 роки. Я вважаю, що все, що покращує життя нашим мешканцям в цей непростий час треба тільки вітати. Інше питання, контроль якості робіт і термінів виконання, який треба буде обов"язково провести», - зауважив Юрій Мартинюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.