Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пат львівобленерго

kadrovik.ua

Вівторок, 18 листопада 2014, 13:51

Міжнародна конференція „Промислова безпека. Найкращі практики-2014” відбулась за підтримки львівських енергетиків

пат львівобленерго

11-13 листопада у Львові відбулась друга Міжнародна науково-практична конференція „Промислова безпека. Найкращі практики-2014.Сучасні системи управління охороною праці. Впровадження міжнародних та європейських стандартів у цій сфері на основі кращого світового досвіду”.

Про це повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго". 

Учасники конференції обговорили такі питання: 
• сучасні моделі системи управління охороною праці, управління ризиками; 
• етапи розвитку інтегрованих підходів до аналізу ризиків в різних галузях ПЕК, пов'язаних з управлінням персоналом; 
• шляхи адаптації національного законодавства з безпеки і охорони праці до міжнародних стандартів;
• шляхи удосконалення організації навчання і перевірки знань керівників та працівників підприємств, спеціалістів з охорони праці;
• проблеми, шляхи й перспективи відновлення медицини праці. 
ПАТ „Львівобленерго” представило на конференції тему: „Практичні аспекти організації та здійснення психофізіологічної експертизи”. Фахівці Центру психофізіологічної експертизи Товариства провели майстер-клас, в ході якого кожен бажаючий учасник заходу міг скористатись послугами Центру, -  зазначено у повідомлені. 

Організаторами конференції виступили Міністерство енергетики та вугільної промисловості України за підтримки ПАТ „Львівобленерго”, журналу „Промислова безпека”, Державного підприємства „Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем”. 

У заході взяли участь представники Міненерговугілля, Держгірпромнагляду, Державної служби надзвичайних ситуацій, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, керівники підприємств паливно-енергетичного комплексу, українських та іноземних компаній провідних галузей економіки, профспілок, міжнародних і національних наукових установ.

Нагадаємо, невід’ємною складовою діяльності ПАТ «Львівобленерго» є створення безпечних та належних умов праці для працівників згідно із Законом України „Про охорону праці”, а також управління системою менеджменту охорони праці та здоров’я у відповідності до вимог міжнародного стандарту BS OHSAS 18001:2007.

Cистема менеджменту охорони праці дозволяє послідовно ідентифікувати та контролювати ризики для здоров’я та безпеки праці, знижувати ймовірність нещасних випадків, визначати пріоритети та підвищувати загальну ефективність роботи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.