Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

Четвер, 20 листопада 2014, 10:38

Львівські школярі передали десантникам жовто-блакитні листівки у вигляді голуба

діти

У загальноосвітній школі № 3 у Львові пройшла акція «Подарунок моєму захиснику», у рамках якої усі учні школи на одному з уроків вирізали паперові листівки у вигляді голубів з побажаннями перемоги та миру.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

На запрошення вчителів та батьків до школи завітали військовослужбовці 80 окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ, які повернулися із зони антитерористичної операції.

Учні 4 класу розпитували десантників 80 аеромобільної бригади про те, як вони захищаються від «Градів», яку зброю використовують російські війська, чи вистачає нашим захисникам Батьківщини харчів, як стати військовим тощо.

Після спілкування діти подарували воякам паперові жовто-блакитні листівки у вигляді голубів, шоколадки та побажали скорішої перемоги.

— Найбільше мене зворушили дитячі побажання мати надійних союзників та міцний захист від куль. Загалом такі зустрічі як ніщо інше піднімають бойовий дух. Коли бачиш дитячі очі, щирі посмішки і чуєш добрі слова — знаєш за кого, і за що воюєш! Ті малюнки і подаруночки, які малеча нам передала, бійцям дуже приємні і ми вдячні за таку турботу, — поділився враженнями від зустрічі капітан Роман С.

— Мій тато зараз на Сході України і я дуже сумую за ним. Цього паперового голуба я зробив і для свого батька, і для усіх захисників. Хочу, щоб вони повернулись живими! — розповів учень четвертого класу Андрій.

За словами вчителів, ідея запросити захисників Вітчизни і передати їм паперові саморобки та шоколадки виникла кілька тижнів тому. У таким спосіб вони вирішили підтримати бійців АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.