Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобілка

bleedingcool.com

Четвер, 20 листопада 2014, 11:54

У Львові дівчина мовчки знімала на відео вбивство працівника ДАІ

мобілка

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які вбили працівника ДАІ у Львові, а також знайшли дівчину, котра знімала злочин на камеру мобільного телефону.

Про це повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, передає прес-служба міліції.

Вбивцями виявилися троє чоловіків, які приїхали до Львова шукати роботу. Двом з них по 23 роки, третьому – 21 рік. Усі вони перебувають у родинних стосунках. Правоохоронці затримали чоловіків у квартирі багатоповерхівки у Сихові, де вони винаймали квартиру.

«Встановлено, що 26-річний працівник міліції разом зі своїм 30-річним товаришем 19 листопада, близько півночі, знаходилися у одному з кафе-барів на вулиці Сихівській. Неподалік від них, за сусіднім столиком, знаходилася компанія чоловіків. Один з них голосно висловлювався нецензурними словами. Працівник міліції представився їм і зробив зауваження, але зловмисник почав сперечатися із правоохоронцем. У результаті між ними виникла словесна суперечка, а пізніше – бійка», – розповів начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Правоохоронці також встановили особу дівчини, яка була зі зловмисниками у момент скоєння ними кримінального правопорушення. Вона повідомила слідчим, що працівник міліції представився та попросив, щоб її товариші поводилися толерантно. Коли ж правоохоронець вийшов на вулицю, її знайомі вибігли за ним, розпочалася бійка.

«Одна з дівчат, яка була присутня при цьому, цинічно і холоднокровно знімала бійку на відеокамеру свого мобільного телефону», – розповів Дмитро Загарія.

Нагадаємо, вчора вночі, 19 листопада, на вулиці Сихівській у Львові побили 26-річного працівника міліції. Від отриманих травм правоохоронець помер. За даними Vatra1, вбивцями були чоловіки кавказької зовнішності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.