Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гойдалка

igrosport.com.ua

Четвер, 20 листопада 2014, 14:07

На 2 роки ув'язнено посадовця ЛКП, через якого дитина покалічилася на гойдалці

гойдалка

Шевченківський райсуд Львова виніс вирок стосовно директора ЛКП, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, - службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Державним обвинувачем доведено, що внаслідок невиконання посадовцем службових обов’язків, зокрема, незабезпечення систематичного технічного обслуговування та оглядів щодо безпечності атракціонів на дитячому майданчику, важкі травми отримав 11-річний хлопчик.

Так, дитина, впавши з неналежно облаштованої гойдалки на цьому майданчику, покалічилась через її виступаючу металеву опорну раму. У подальшому потерпілого було прооперовано та видалено селезінку.

Судом згаданого директора ЛКП визнано винним у вчиненні службової недбалості та призначено покарання у виді позбавлення волі терміном на 2 роки, із позбавленням права обіймати певні посади на 1 рік, та із встановленням іспитового строку – 2 роки.

 

 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.