Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

корупція

maltatoday.com.mt

П'ятниця, 21 листопада 2014, 09:36

Податкова та митниця Львівщини цьогоріч звільнила 12 працівників-корупціонерів

корупція

Упродовж цього року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області ініційовано та проведено 212 службових перевірок та розслідувань діяльності посадових осіб органів доходів і зборів, з них 98 - щодо працівників митниці.

В результаті проведених перевірок винесено 73 подання керівникам (18 на митниці) для вжиття заходів реагування. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 190 осіб (17 митників) та звільнено 12 працівників органів доходів і зборів (5 митників).

За матеріалами управління розпочато 24 кримінальні провадження за вчинення злочинів. Стосовно 2 працівників Львівської митниці Міндоходів складено протоколи про адміністративно-корупційні правопорушення, в результаті судових розглядів їх визнано винними у вчиненні правопорушень та оштрафовано.

Громадяни мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митної служб, можливі корупційні дії з їхнього боку, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків або під час митного оформлення, за номером «Пульсу» (044) 284 00 07, інформує прес-служба ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.