Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

peritus.com.ua

П'ятниця, 21 листопада 2014, 15:26

739 учасників АТО отримають у власність 105,44 га земель сільгосппризначення на Львівщині

земельна ділянка

Головне управління Держземагентства у Львівській області видало 739 наказів про надання учасникам антитерористичної операції на сході України дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

Земельні участки видано для ведення садівництва (708 земельних ділянок), особистого селянського господарства (22 ділянки) та індивідуального дачного будівництва (9 ділянок) загальною площею 105,44 гектара. З них, у власність для ведення садівництва та індивідуального дачного будівництва 105 учасникам АТО надано 10,45 га земель.

Про це повідомило Головне управління Держземагентства у Львівській області.

Технічна документація на земельні ділянки для військовослужбовців розробляється в стислі терміни фахівцями державних підприємств – Львівської регіональної філії “Центр ДЗК” та Львівського інституту землеустрою.

Нагадаємо, згідно з нормами, встановленими Земельним кодексом України, громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності: для ведення особистого селянського господарства у розмірі не більше 2 га, для ведення садівництва – не більше 0,12 га; для індивідуального дачного будівництва – не більше 0,1 га тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.