Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДАІ

corruptua.org

Понеділок, 24 листопада 2014, 12:12

Кабмін запроваджує автофіксацію правил дорожнього руху і хоче об'єднати ДАІ та патрульну службу

ДАІ

Кабінет Міністрів позбавив підрозділи Державної автомобільної інспекції функцій з надання адміністративних послуг та запровадив автоматичну фіксацію порушень правил дорожнього руху.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 22 жовтня 2014 р. № 1113-р.

Крім цього, Кабмін передав патрульній службі міліції повноваження Державної автомобільної інспекції із забезпечення безпеки дорожнього руху та контролю за дотриманням правил дорожнього руху в населених пунктах.

Згідно розпорядження, з 1 листопада 2014 р. до 28 лютого 2015 р. у м. Хмельницькому проведуть експеримент із створення на базі підрозділів патрульно-постової служби міліції громадської безпеки та ДАІ єдиної патрульної служби, яка охоронятиме громадський порядок та запобігатиме правопорушенням.

МВС має подати до 1 квітня 2015 р. Кабміну звіт про результати проведення експерименту та пропозиції щодо об’єднання підрозділів патрульно-постової служби міліції громадської безпеки та Державної автомобільної інспекції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.