Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kyiv.comments.ua

Понеділок, 18 червня 2012, 16:23

У Львові під час Євро-2012 зафіксовано 149 звернень до медичних служб

Під час проведення матчів Євро-2012, у період від 7 до 17 червня, у Львові зафіксовано 149 звернень до медичних служб міста. Про це сьогодні, 18 червня, повідомив начальник управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимир Зуб на підсумковому брифінгу усіх служб Львова щодо роботи під час Євро-2012.

«Найбільш об'єктивним критерієм того, що в місті є безпека або її нема – це медичні наслідки процесу, який відбувається. Медицина завжди пожинає плоди чиїхось недопрацювань», - зауважив Володимир Зуб. На його думку, всі служби, в першу чергу організатори, служби правопорядку, служба МНС, інші служби, які забезпечують безпеку на державному рівні, спрацювали чітко.

Офіційно з 7 по 17 червня зафіксовано 149 звернень до медичних служб. 77 звернень були на стадіоні, 72 – на території міста, з яких 29 з фан-зони. Зі всіх звернень 86 – від іноземців, 63 – від українців. 54 звернення були пов'язані з травмуванням, 95 – з різного роду хворобливими станами (головний біль, високий тиск). За цей період було госпіталізовано 10 осіб, одна особа потрапила в лікарню Бібрки з алкогольною інтоксикацією.

Не було жодного звернення з харчовим отруєнням. Це пояснюється доброю роботою санітарних служб, закладів харчування, особистою гігієною вболівальників.

До 2 липня, тобто до завершення Євро-2012, всі служби працюватимуть в режимі підвищеної готовності.

Нагадаємо, Львів є одним з приймаючих міст чемпіонату Євро-2012. На стадіоні Арена-Львів відбулось три матчі між командами Португалії та Німеччини (9 червня), Данії та Португалії (13 червня), Німеччини та Данії – вчора, 18 червня. Останній матч чемпіонату Євро-2012 відбудеться 1 липня у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.