Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки львова

firtka.if.ua

Середа, 26 листопада 2014, 16:17

Мешканці Левандівки прохають про відновлення маршруту №72

маршрутки львова

Депутат Львівської міської ради Любомира Вовчок звернулась до міського голови Андрія Садового із депутатським запитом щодо відновлення автобусного маршруту №72 (вул. Широка – Левандівська – Шевченка – Личаківська – Медової Печери).

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

«До мене звернулись мешканці Залізничного району м.Львова із колективною зайвою про відновлення автобусного маршруту №72, який функціонував за умов попередньої мережі автобусних маршрутів загального користування».

Депутат акцентує увагу, що на вулиці Личаківській розташовані важливі установи охорони здоров’я – Львівський медичний університет ім. Д. Галицького, Львівська обласна дитяча лікарня «Охматдит» та навчальні заклади. Це спричиняє незручність доїзду до зазначених об’єктів хворим, матерям з дітьми, студентам, працівникам цих закладів,а іншим маршрутом – №18 потрібно добиратись не менше 1 год. 30 хв.

Любомира Вовчок просить вжити невідкладних заходів для відновлення автобусного маршруту №72 та усунути факти недостатнього задоволення потреб мешканців у перевезеннях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.