Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://uk.wikipedia.org

Понеділок, 18 червня 2012, 17:21

Влада Львова до кінця року планує прокласти трамвайну колію на Сихів

Львівська влада планує ще до кінця 2012 року прокласти трамвайну колію на Сихів та завершити ремонтні роботи на вул. Городоцькій. Про це повідомив сьогодні, 18 червня, на брифінгу щодо результатів роботи міста під час проведення трьох матчів чемпіонату Євро-2012 міський голова Львова Андрій Садовий.

Після завершення Євро-2012 ще до кінця року львівська влада планує продовжити роботи на двох великих об'єктах: це роботи на вул. Городоцькій, а саме ремонт трамвайної колії і прокладання трамвайної колії на Сихів. Також завершення потребують ремонтні роботи на вул. Пасічній, де досі не прокладені пішохідні доріжки.

«Ми повинні налагодити роботу громадського транспорту, в кожному транспортному засобі повинен бути GPS, щоб на електронній карті міста можна було побачити, де трамвай, тролейбус чи автобус знаходиться», - наголосив Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.