Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Четвер, 27 листопада 2014, 18:11

Добродомов і Мусій створили парламентське об'єднання "Україна понад усе"

Дмитро Добродомов

Ряд народних депутатів, які пройшли у Верховну Раду не під партійними брендами, серед яких Дмитро Добродомов та Олег Мусій створили об'єднання "Україна понад усе", яке приєдналося до фракції «Блоку Петра Порошенка».

Про це члени депутатського об’єднання заявили у спільній Декларації про наміри, яка є в розпорядженні Варіантів.

Депутати групи божаться, що відстоюватимуть головні демократичні принципи і державні цінності, сформовані за результатами Революції Гідності.

«Очищення влади від корупції, дотримання європейського вибору, формування нової, відкритої і прозорої системи державного управління, забезпечення підзвітності влади, справедливості та дотримання законів у політичній, економічній та соціальній сферах діяльності, гарантування верховенства людини, гідності і права, рівності громадян перед законом – це головні принципи нашої діяльності у Верховній Раді України», – йдеться у Декларації депутатського об’єднання «Україна понад усе».

Першочергові кроки, які задекларували в об’єднанні, – це оперативне і якісне проведення реформ, створення суспільного телебачення, покарання винних у розстрілі Майдану, а також зміцнення обороноздатності України від зовнішніх зазіхань, захист національних інтересів держави в цілому та кожного громадянина зокрема.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.