Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дитсадок

П'ятниця, 28 листопада 2014, 16:41

У Львові управління Пенсійного фонду 3 роки не звільняє приміщення для дитсадка

дитсадок

Депутат Львівської міської ради Олександр Алєксєєв подав звернення до міського голови Андрія Садового щодо функціонування дошкільного навчального закладу. 

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

Як повідомив депутат, до нього часто звертаються мешканці Шевченківського району із скаргами на брак місць у дитячих садочках. У той же час, приміщення дитячого садочка №171 на вулиці Мазепи, 5-А займає управління Пенсійного фонду у Шевченківському районі. І це попри те, що управління мало звільнити його ще у 2011 році.

«Згідно з ухвалами ЛМР №193 від 17.02.11 р. та № 536 від 1.06.11р. управлінню Пенсійного фонду у Шевченківському районі було надано в оренду на 10 років для службових потреб нежитлове приміщення загальною площею 514.9 м2 за адресою вул.Тесленка, 4», - нагадує міський обранець.

У зв’язку з цим та керуючись ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», Олександр Алєксєєв просить з’ясувати, чому приміщення дитячого садочка досі не звільнено та посприяти якомога швидшому вирішенню питання.

«Адже звільнення приміщення дозволить відкрити нові групи в дитсадку і допоможе вирішити проблему львів’ян щодо недостатньої кількості місць у дошкільних закладах», - переконаний депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.