Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

компанія елекс

itevent.if.ua

Понеділок, 1 грудня 2014, 13:45

Львівська ІТ-компанія ELEKS отримала нового керівника

компанія елекс

Новим генеральним директором (Сhief Executive Officer) провідної української ІТ-компанії ELEKS обрано Руслана Захарченка.

Відповідне рішення було проголосоване Радою Директорів компанії, йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Олексій Скрипник, попередній CEO та співзасновник компанії, склав свої повноваження у зв’язку з обранням його депутатом нового скликання українського парламенту. Планується, що Олексій Скрипник і надалі буде залучений в процеси компанії в якості зовнішнього радника генерального директора.

До обрання на посаду генерального директора Руслан Захарченко обіймав посаду операційного директора (Chief Operating Officer) ELEKS. Свою кар'єру в компанії він розпочав у 2000 році і за цей час пройшов шлях від розробника програмного забезпечення на С++ до провідного експерта в галузі технологій, досвідченого проектного менеджера та сильного лідера.

Вищу освіту Захарченко здобув на факультеті прикладної математики та інформатики Львівського національного університету ім. Івана Франка, а в даний час завершує навчання за програмою MBA Києво-Могилянської бізнес-школи.

На новій посаді Руслан Захарченко зосередиться на створенні довготермінової бізнес-стратегії, щоби вивести ELEKS на новий рівень успіху на світовому ринку.

Про компанію ELEKS

ELEKS - українська інноваційна ІТ-компанія з багаторічним досвідом впровадження високотехнологічних програмних рішень для клієнтів з усього світу. До складу компанії входить головний офіс у Львові, мережа центрів розробки в Україні (Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль і Кременчук), де працюють понад 1000 висококваліфікованих спеціалістів, а також представництва в США та Великобританії. Більше інформації на eleks.com.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.