Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зеновій Сідорський

Вівторок, 2 грудня 2014, 17:17

Київські рейдери хочуть захопити землю львівського ринку, – працівники

Зеновій Сідорський

Рейдери з Києва намагаються незаконно привласнити землю ринку «Любінське сяйво» у Львові та залишити десятки львів’ян без робочих місць.

Про це йшлося на прес-конференції за участі директора ринку Зеновія Сідорського і підприємця ринку Юліаною Луцик.

Як розповів Сідорський, за рішенням суду було укладено угоду оренди з торговою компанією "Евротек", яка намагалася відібрати у ринку землю та кинути підприємців.

Він додав, що на прохання компанії забрав усі позови з суду, але обіцянки вирішити все мирно вони не дотримали, а натомість почали погрожувати.

Сідорський вважає, що в компанії "Евротек" вважають «Любінське сяйво» своїм конкурентом, саме тому вона вирішили у рейдерський спосіб привласнити землю ринку, аби диктувати ціни цілому району.

Сідорський каже, що йому погрожували представники «Евротеку», обіцяли залучити «київську політичну силу» і розігнати усіх підприємців з ринку.

Підприємець з ринку "Любінське сяйво" Юліана Лущик розповідає, що після загибелі чоловіка в АТО їй доводиться самотужки утримувати сім'ю, тому втрата роботи стане важким випробуванням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.