Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вівторок, 19 червня 2012, 09:10

Nestle інвестує понад 122 млн. грн. у виробництво у Львові

Nestle має намір у 2012 році вкласти понад 122 млн. грн. в удосконалення та розвиток виробництва у Львові, а саме на модернізацію виробництва на кондитерській фабриці «Світоч».

«У модернізацію та розвиток виробництва в Україні цього року планується витратити близько 244 млн. гривень, з них 122 млн. грн. у Львів», - повідомив директор компанії з корпоративних питань в Україні та Молдові Геннадій Радченко.

За його словами, кошти на кондитерській фабриці «Світоч» (Львів), зокрема, направлять на заміну технологічного обладнання, установку нових виробничих ліній і т.д.

Нагадаємо, що продажі продукції Nestl? в Україні в 2011 році збільшилися більш ніж на 20%. Максимальне зростання компанія показала сегменті кондитерських виробів - 32%. Показники зростання бізнесу в Україні були кращими серед всіх ринків Nestl? в Європі.

Nestle є одним з лідерів у виробництві продуктів харчування у світі. Компанія почала свою діяльність в Україну в 1994 році.

Джерело: Дело

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.