Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перевізники

Середа, 3 грудня 2014, 15:10

Львівська ОДА планує переробити Схему маршрутів області

перевізники

ОДА планує розробити нову Схему маршрутів області, оскільки на ринку пасажирських перевезень Львівщини мають місце випадки недобросовісної конкуренції.

Про це на круглому столі за участі перевізників Львівщини зазначив директор департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Олег Лазар, інформує прес-служба адміністрації.

Для вирішення конфліктів між перевізниками, дотримання ними умов договорів та прозорості управлінських рішень у галузі перевезення облдержадміністрація проводитиме круглі столи за необхідністю за участю всіх зацікавлених сторін.

За словами Олега Лазара, назріла необхідність розробити нову Схему маршрутів та Програму розвитку інфраструктури області.

На завершення Олег Лазар закликав перевізників дотримуватись умов договорів, графіків руху, зокрема - прибуття на початкові та кінцеві станції. Якщо ж ні - ОДА розриватиме договори.

Нагадаємо, 20 листопада Львівська ОДА призупинила проведення конкурсу з визначення перевізників на відновлених маршрутах загального користування з м. Стрий у Сколівському напрямку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.