Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

seoprofy.net

Вівторок, 19 червня 2012, 10:32

Із початку року випуск промислової продукції на Львівщині збільшився на 3,9%

У січні-травні 2012 року порівняно з січнем-травнем минулого року випуск промислової продукції збільшився на 3,9%. Про це повідомляє прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

 Підприємства з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води наростили обсяги (на 32,8%), знизили обсяги підприємства добувної промисловості (на 15,7%) та переробної промисловості (на 0,8%).

У переробній промисловості зростання промислового виробництва  відбулось на підприємствах машинобудування (на 11,7%), хімічної і нафтохімічної промисловості (на 7,7%) та з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 6,4%).

Серед підприємств харчової промисловості забезпечили приріст виробництва підприємства з перероблення та консервування овочів та фруктів, з виробництва дистильованих алкогольних напоїв, макаронних виробів, чаю та кави, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалю та крохмальних продуктів, етилового спирту із зброджувальних продуктів.

Водночас на підприємствах легкої промисловості продовжують скорочуватись обсяги промислової продукції (на 22,6%), з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, крім меблів (на 18,8%), металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів (на 12,8%), з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції (на 6,1%), целюлозно-паперового виробництва (на 4,0%). Не виготовляли продукцію підприємства з виробництва продуктів нафтоперероблення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.