Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світло

hdwallpapersinn.com

Понеділок, 8 грудня 2014, 11:49

"Львівобленерго" повідомило де сьогодні вимикатиме світло

світло

Сьогодні, 8 грудня, о 10:11 год. введено в дію графіки аварійних відключень (ГАВ) по Львівщині сумарною потужністю 96 мегават (МВт).

Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”.

Графіками аварійних вимкнень охоплені вулиці міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, Чорновола, Замарстинівська, Щурата, В.Великого, Кульпарківська, Любінська, кн.Ольги, Стрийська, Франка, П.Мирного, Городоцька, Окружна та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка.

По Львівській області ГАВ введено у Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Пустомитівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському районах та у м.Червонограді.

При виникненні проблем чи питань, пов’язаних з електропостачанням, можна звертатися до кол-центру ПАТ „Львівобленерго” — 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.