Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реклама

kievvlast.com.ua

Понеділок, 8 грудня 2014, 13:44

У Львіво цьогоріч виявили майже 800 порушень в рекламних конструкціях

реклама

З початку року відділ нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» виявив 775 рекламних конструкцій з неналежним технічним станом та естетичним виглядом.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

В результаті, усім власникам-рекламорозповсюджувачам були скеровані вимоги привести свої засоби зовнішньої реклами до належного стану. Станом на сьогодні, виконані майже 90% вимог.
Найбільша кількість вимог стосувалася пошкодженого зображення рекламних засобів.

Також були вимоги щодо непофарбованих чи обклеєних рекламними оголошеннями стійок рекламних конструкцій тощо.

Нагадаємо, що власники зобов'язані утримувати рекламні конструкції у належному технічному та естетичному стані, самостійно усувати усі пошкодження та неполадки, а також забезпечувати їх охайний зовнішній вигляд. Рекламні засоби мають відповідати сучасним вимогам якості та дизайну, бути справними, із надійним кріпленням усіх елементів.

У темну пору доби, як правило, засоби зовнішньої реклами мають підсвічуватися. Аби відповідним чином утримувати свої рекламні конструкції, рекламорозповсюджувачі зобов’язані керуватися вимогами «Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.