Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

portal.lviv.ua

Понеділок, 8 грудня 2014, 17:13

На Львівщині в ремонт місцевих доріг «закопали» 53,4% призначених на це цьогоріч коштів

дороги Львівщини

Станом на 1 грудня на Львівщині підрядні організації виконали ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 26,4 млн. грн., облавтодор проплатив лише 19,1 млн.грн.

Про це йдеться у звіті начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Станом на 01.12.2014 року: головним розпорядником виділено коштів в сумі 49.4 млн. грн, в т.ч.: на поточний ремонт - 35,8 млн. грн., на капітальний ремонт - 13.6 млн. грн. Підрядними організаціями виконано робіт з капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на суму 26, 4 млн. грн., а Службою автодоріг оплачено за виконані роботи 19.1 млн.грн», - сказано у довідці.

Львівська в 2014 році облрада загалом замовила Службі автомобільних доріг в 2014 році робіт на суму 55,81 млн. грн. Таким чином, Службою автодоріг у Львівській області оплачено виконавцям за ремонти доріг лише 38,6% суми, отриманої від Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.