Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бордель

obozrevatel.com

Вівторок, 9 грудня 2014, 17:18

У центрі Львова міліціонери викрили бордель

бордель

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України у Львівській області отримали оперативну інформацію про те, що у Львові двоє сутенерок змушують дівчат займатися проституцією.

Про це повідомляє Міліція Львівщини у Facebook.

Правоохоронці перевірили зазначену інформацію та встановили, що дві мешканки міста Львова організували «фірму», яка надає платні сексуальні послуги. У всесвітній мережі Інтернет, на сайтах, які пропонують платні сексуальні послуги, зловмисниці розмістили номери своїх мобільних телефонів на які телефонували клієнти. До своєї злочинної діяльності підозрювані залучили п’ятьох дівчат, котрі надавали інтимні послуги та двох таксистів, які виконували функції водіїв та охоронців. Іноді, сутенерки і самі надавали сексуальні послуги клієнтам. Вартість однієї години становила від 600 до 1000 гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

Під час проведення досудового розслідування, працівники міліції встановили особи фігурантів, які входили до злочинної групи, а також виявили дві квартири у центральній частині міста, які винаймали зловмисниці для надання інтимних послуг.

«Під час проведення санкціонованих обшуків у орендованих помешканнях, які винаймали 24-річна та 21-річна сутенерші, ми виявили та вилучили мобільні телефони та візитні картки. А також ноутбук та оргтехніку за допомогою яких зловмисниці розміщували оголошення на сайтах у всесвітній мережі Інтернет. Крім того, вилучено 47 тисяч гривень, які були здобуті злочинним шляхом», - розповів начальник Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Ігор Сидорук.

24-річній та 21-річній львів’янкам правоохоронці оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.303 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.