Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Святий Миколай

Вівторок, 9 грудня 2014, 18:55

У Львові театр «Воскресіння» презентує виставу «В пошуках святого Миколая!»

Святий Миколай

19, 20 та 21 грудня для всіх дітей на св. Миколая вперше у Львові презентують казкове вуличне шоу «В пошуках святого Миколая», яке в дворику львівської Ратуші покажуть майстри Львівського академічного театру «Воскресіння».

Звукові, вогняні, піротехнічні ефекти та актори на ходулях створять незабутню казку для дітей, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Це вистава, яку ми граємо вже багато років у нашому театрі, але дійство, яке відбуватиметься у дворику Ратуші, відрізнятиметься від сценічної версії «У пошуках святого Миколая». Хочемо, щоб на виставу прийшло якомога більше дітей. Зараз вже викуплені усі квитки на 19 та 20 грудня, залишились місця ще на 21 число.

Вистава завершується великою масовкою і разом з Миколаєм діти братимуть участь у іграх та забавах.
Окрім цього повторимо наш проект «Коли ангели спускаються на землю».

Сподіваємось на хорошу і теплу атмосферу під час наших вистав», - зазначив Ярослав Федоришин, директор Львівського академічного театру «Воскресіння».

За словами організаторів, всі дітки матимуть нагоду взяти участь у виставі-забаві разом з феєю та святим Миколаєм. А поки діти розважатимуться, батьки матимуть нагоду зігрітися гарячими напоями від Різдвяного Ярмарку.

Вистави відбудуться 19, 20 та 21 грудня о 16.00, 17.30 та 19.00 год. Тривалість вистави: 45 хв.

Квитки можна придбати у театрі «Воскресіння» на пл. Ген. Григоренка, 5 або безпосередньо перед виставою в Ратуші. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.