Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Новорічний вечір в опері

ot-ot.lviv.ua

Понеділок, 15 грудня 2014, 14:09

Піккардійська Терція, Олександр Божик та Оксана Муха запрошують на "Новорічний вечір в Опері"

Новорічний вечір в опері

2 січня Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької розпочне Новий, 2015, рік концертом "Новорічний вечір в Опері".

Концертна програма складається з пісень Оксани Мухи та "Піккардійської терції", а також музикальних номерів скрипаля Олександра Божика.

"Львів'яни та гості міста матимуть змогу почути новорічний концерт "Піккардійської терції", скрипаля - віртуоза Олександра Божика та української співачки Оксани Мухи" - повідомив сьогодніна прес-конференції у Львові директор компанії "ДікАрт" Андрій Сидор.

"На концерті ви почуєте нові, надзвичайно красиві спільні твори з "Піккардійскою терцією", а також я співатиму на французській мові" - розповіла Оксана Муха.

Усі пісні звучатимуть наживо у супроводі струнного оркестру "Бравіссімо".

"Люди, які захочуть прийти, отримають задоволення від хорошої музики, не дивлячись на те, що ситуація в Україні нестабільна", - зазначив художній керівник вокальної формації "Піккардійська Терція" Володимир Якимець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.