Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вічна пам'ять

vk.com

Понеділок, 15 грудня 2014, 15:59

Завтра Львів попрощається із загиблим в АТО бійцем

вічна пам'ять

Завтра на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76 буде поховано Тараса Стельмаха, який загинув в зоні АТО, супроводжуючи поранених у санітарній машині.

Богослужіння та прощання відбудуться у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла о 11.00 год, після цього домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище, де відбудеться чин похорону, інформує прес-служба Львівської міськради.

У загиблого залишилась 5-річна донечка. 

Завтра, 16 грудня, о 11.00 год у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла відбудеться Богослужіння та прощання. Орієнтовно о 12.30 год домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище, де відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76.

Тарас Стельмах народився 15 січня 1975 року, помер 7 серпня 2014 року. Був молодшим сержантом, санітаром 24 окремої механізованої бригади. Загинув біля Савур-Могили, супроводжуючи поранених в санітарній машині.

З травня 2014 року мобілізований, з червня – перебував у зоні АТО. Закінчив медичне училище.
У Героя залишилась 5-річна дочка та дружина Олена.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.