Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гендерне бюджетування

pravda.lutsk.ua

Понеділок, 15 грудня 2014, 17:44

При Львівській ОДА створено робочу групу, яка впроваджуватиме гендерно-орієнтоване бюджетування

гендерне бюджетування

При Львівській ОДА створено робочу групу з впровадження гендерно-орієнтованого бюджетування у Львівській області та затверджено її склад.

Про це йдеться у розпорядженні т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського, опублікованому на сайті адміністрації.

Таке рішення прийнято "у зв’язку із впровадженням в Україні проекту гендерно-орієнтованого бюджетування та на виконання листа Міністерства фінансів України", йдеться у розпорядженні.. 

Нагадаємо, як повідомляла заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович, забезпечення гендерної рівності на національному рівні є невід'ємною складовою демократичного суспільства

. Вона також розповіла, що протягом 2013 року в рамках реалізації Державної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2016 року Мінсоцполітики проводилася робота щодо запровадження європейських стандартів рівності співробітників у сфері праці, здійснювалися заходи, спрямовані на розвиток у жінок лідерських навичок, проводилися інформаційні кампанії з метою формування у суспільстві культури гендерної рівності та недопущення дискримінації за ознакою статі.

Реалізуються в Україні вже понад 10 років й окремі ініціативи з впровадження гендерно-орієнтованого бюджетування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.