Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цигарки

ua.comments.ua

Вівторок, 16 грудня 2014, 10:53

Поляки не змогли перевезти контрабандні цигарки через кордон на Львівщині

цигарки

Оперативники Головного управління ДФС у Львівській області встановили факт перевезення через митний пост «Рава-Руська» до Польщі 1590 пачок тютюнових виробів іноземного виробництва орієнтовною вартістю понад 20 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба управління.

На спробі контрабанди тютюнового краму правоохоронці затримали двох поляків – 44-річну жінку та 36-річного чоловіка. Для протиправної діяльності зловмисники використали спеціально обладнані приватні автомобілі марок «BMW» і «Ford Focus».

Під час огляду цих транспортних засобів правоохоронці виявили цигарки брендів "Miles", "Compliment", "NZ", "Fest", "Lifa", "Wiceroy", "Мінськ" без марок акцизного податку.

Сигарети вилучено із незаконного обігу. Матеріали про адміністративне правопорушення за ч.1 ст 164-5 КУпАП скеровано до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Санкція цієї статті передбачає штраф від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією алкогольних напоїв чи тютюнових виробів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.