Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

банкомат

ru.wikipedia.org

Вівторок, 16 грудня 2014, 11:22

У Львові невідомі підірвали двері супермаркету і намагалися обчистити банкомат

банкомат

До Сихівського райвідділу міліції, 16 грудня о 4:30 ранку, надійшло повідомлення від львів’янки, про те, що на одній з вулиць міста стався вибух.

Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Міліціонери встановили, що невідомі підірвали вхідні двері одного з супермаркетів міста та проникли всередину приміщення.

За допомогою газової установки зловмисники намагалися викрасти з банкомату гроші, проте їм це не вдалося. За попередніми даними постраждалих внаслідок вибуху немає.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин) КК України та за ч.3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Правоохоронці звертаються до можливих свідків цієї події та всіх, хто може допомогти встановити особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього злочину із проханням: повідомити за телефоном «102» будь-яку інформацію, що допоможе слідству у розкритті злочину. Анонімність гарантовано.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.