Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Вівторок, 16 грудня 2014, 11:33

Працівники виборчих комісій у Львові отримають подарунки від Миколая

вибори

В День Святого Миколая, 19 грудня, у Львівській облдержадміністрації керівництво області та Центральної виборчої комісії відзначить учасників виборчих процесів загальнодержавних виборів, які відбулися цьогоріч.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федора Алєйнікова, за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки і проведення виборів та сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею повноважень, передбачених українським законодавством, нагороди отримають 58 осіб. З них 16 отримають Почесні грамоти ЦВК, а 42 – Подяки ЦВК. Зокрема, серед нагороджених – голови, заступники голів, секретарі, члени окружних та дільничних виборчих комісій.

Загалом на Львівщині на загальнодержавних виборах працювали понад 32 тисячі членів дільничних виборчих комісій та близько двох сотень членів окружних виборчих комісій.

В райдержадміністраціях, виконавчих комітетах міст обласного значення, районних адміністраціях Львівської міської ради працювали робочі групи з підготовки до виборів. За кожною дільницею були закріплені відповідальні працівники, узгоджено графік подання оперативної інформації про стан матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць. Всього залучено понад 1600 працівників.

Спільно з органами Управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області також напрацьовано заходи із забезпечення охорони приміщень понад 2100 виборчих дільниць, окружних виборчих комісій та виборчої документації.

Щоденно, у тому числі у вихідні та святкові дні, уточнювались списки виборців шляхом обробки заяв виборців, звернень дільничних виборчих комісій, суб’єктів подання інформації визначених Законом України "Про Державний реєстр виборців" та інформації відділів Реєстру в інших областях щодо змін місця проживання виборців та інших ідентифікаційних даних виборців.

Завдяки налагодженій співпраці вдалось забезпечити вчасне складання, виготовлення та передачу відповідним дільничним виборчим комісіям іменних запрошень, попередніх та уточнених списків виборців.

Окружні виборчі комісії за рахунок ефективного використання коштів повернули близько трьох мільйонів гривень, не використаних на підготовку і проведення виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.