Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

переселенці

ua.krymr.com

Вівторок, 16 грудня 2014, 14:44

У Львові зареєстровано 3,3 тисячі переселенців

переселенці

Відділи управління соціального захисту Львова вже облікували понад 3,3 тис. осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, постановою Кабміну затверджено Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

Довідка є документом, який видається громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, які постійно проживають на території України і переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Для отримання довідки повнолітня особа, яка переміщується, звертається особисто або через законного представника із заявою про взяття на облік до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних у містах (у разі утворення) рад.

«З моменту набрання чинності норм цієї Урядової постанови відділи управління соціального захисту у Львові вже облікували 3349 осіб, в тому числі 1895 сімей. З числа вже облікованих особи працездатного віку становлять 1746. Отож, хочу наголосити, що особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для постановки на облік у Львові слід звернутись до «єдиних приймалень» районних відділів управління соціального захисту», - розповів в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.