Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинки

grebenka.com

Вівторок, 16 грудня 2014, 16:49

На Львівщині стартувала операція "Новорічна ялинка"

ялинки

З метою посилення охорони шпилькових насаджень від самовільної заготівлі, збуту новорічних ялинок на території Львівщини розпочинається проведення природоохоронної операції «Новорічна ялинка».

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

В рамках операції екоінспекція проводитиме заходи рейдовими групами у перед- та післяноворічний період з 05 грудня 2014-го по 14 січня 2015-го.

Держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища у передноворічну пору проводяться рейди на вокзалах, ринках та автошляхах по виявленню незаконного перевезення новорічних ялинок, здійснюватиметься контроль за дотриманням правил торгівлі, законності придбання і продажу новорічних ялинок в населених пунктах області, особливо у м. Львові.

Закликаємо посадових осіб та громадян дотримуватися вимог природоохоронного законодавства при заготівлі, реалізації та придбанні новорічних ялинок, з метою недопущення порушень природоохоронного законодавства, адже лісопорушники будуть притягнуті до відповідальності у встановленому законом порядку.

Згідно ст. 65 КУпАП сума штрафу за вчинення даного правопорушення становить від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів для громадян, та від 7 до 12 – для посадових осіб. Крім цього, в залежності від діаметру стовбура дерева одночасно нараховуються і збитки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.