Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скаути

Середа, 17 грудня 2014, 12:31

У Львові скаути передали Вифлеємський вогонь храму Святого Антонія

скаути

Вчора, 16 грудня парафіяни храму Святого Антонія та вся римо-католицька громада Львова вже вкотре отримала Вифлеємське Світло Миру з рук скаутів Організації Українських Скаутів.

Про це повідомили в прес-службі Організації Українських Скаутів.

Вже традиційно, що передача Вифлеємського Світла Миру відбувається за участю великої кількості вірних і римо-католиків і греко-католиків, незалежно від конфесійної належності кожен зміг прийти і отримати часточку вифлеємського Світла Миру.

Цьогорічне Гасло Акції Вифлеємського Світла Миру, яким опікується Організація Українських Скаутів “Мир в нас” важлива з огляду на події в Україні та в цілій Центрально-східній Європі.

Вифлеємське Світло Миру горітиме у львівському римо-католицькому храмі св. Антонія до 1 січня 2015 року.

Вперше 5 представників Організації Українських Скаутів взяли участь в урочистостях Вифлеємського Світла в Словаччині і помандрували з польськими харцерами до Кракова з Вифлеємським Світлом.

Понеділок 15 грудня 2014 о 4:00 Світло Миру у супроводі 40 особової делегації Організації Українських Скаутів прибуло в Україну де буде далі розповсюджуватися скаутами ОУС де потрапить в храми, школи, лікарні, установи, сиротинці по багатьох регіонах України.

Глава Римо-Католицької Церкви в Україні Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький благословив акцію ОУС "Вифлеємське Світло Миру” 2014.

Акція Вифлеємське Світло Миру, яким опікується Організація Українських Скаутів має також з 2009 року почесний патронат Генерального Консульства РП у Львові

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.