Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 19 червня 2012, 14:21

На Львівщині лише 7 іноземців зателефонували на номер «112» під час Євро-2012

На службу екстреної допомоги за номером 112, яка функціонує в тестовому режимі на території Львівської області та у всіх містах, які приймають Євро-2012 в Україні, з 1 до 17 червня звернулися лише 7 іноземців. Про це вчора, 18 червня, на прес-конференції у Львівській міськраді повідомив керівник прес-служби головного територіального управління МНС у Львівській області Павло Василенко.

Павло Василенко зауважив, що дзвінків від іноземців було багато, але тих, що стосувалися конкретної допомоги – лише 7. В основному дзвінки від громадян інших держав стосувалися надання інформаційних послуг, технічної допомоги. Допомоги у зв'язку із виникненням надзвичайних ситуацій іноземці не потребували.

Загалом служба 112 прийняла 128 439 дзвінків із 13 регіонів України. Найбільше дзвінків було 11 червня – 14 189. Дзвінки, які стосувалися екстрених служб – 732. Це виникнення пожеж, утоплення, виявлення вибухонебезпечних предметів, падіння дерев, розлив ртуті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.