Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Остап Іваськевич

frontzmin.ua

Четвер, 18 грудня 2014, 17:45

Депутати міськради хочуть показати львівське Різдво дітям з Маріуполя

Остап Іваськевич

Депутат Львівської міської ради Остап Іваськевич озвучив звернення до сесії Львівської міської ради, до депутатів та міського голови взяти дітей з Маріуполя і показати їм рідзвяні святкування у місті.

Про це він повідомив на сесії Львівської міської ради.

"В нас була делегація депутатів Маріупольської міської ради минулого тижня. Ми обговорювали питання їхніх дітей, щоб вони на літній період приїжджали до нас і таборувалися з нашими дітьми, з такими організаціями як "Пласт" та "Сокіл", але ми зараз стоїмо на порозі Нового року та різдвяних свят.

Ми всі знаємо як у Львові гарно святкують Різдво, особливо у родинних колах, які це традиції, який це дух різдвяний.

Була ініціатива до депутатів взяти дітей віком 11-14 років з Маріуполя. Вони є двох категорій: або обдаровані діти, або діти-переселенці, які приїхали із зони АТО",  – сказав Іваськевич.

За словами депутата, цих дітей мають на кілька днів розмістити в сім'ях.

"Секретаріат ради збиратиме інформацію про людей, які виявлять бажання розмістити в сім'ях цих дітей. Зі свого боку Маріупольська міська рада мала б забезпечити транспорт, а ми організуємо їхнє розміщення в сім'ях та харчування", – наголосив депутат міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.