Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

www.lvivtoday.com.ua

Вівторок, 19 червня 2012, 15:03

На стадіоні «Арена Львів» відкриють найбільші у Західній Україні картинг та бенкетний зал

На стадіоні «Арена Львів» вже через місяць відкриють картинг-клуб та прийматимуть замовлення у найбільший ресторанний зал Західної України. Про це сьогодні, 19 червня, журналістам на брифінгу повідомив директор із експлуатації стадіону «Арена Львів» Олексій Жуковін.

За словами пана Жуковіна на стадіоні дуже розвинено конференц-сервіс: «Зараз ми маємо багато замовлень на проведення конференцій різного масштабу. На стадіоні є змога приймати у конференц-залах від 20 до 1000 чоловік. Також ми домовились з містом, що на стадіоні працюватиме виставка «Євро у Львові». Це насамперед буде екскурсійна програма роздягальнями, ресторанами, VIP-зонами, тобто по всьому, що бачили гравці та гості стадіону. Будуть також і інтерактивні моменти, оскільки є багато цікавих відеозаписів та фотографії з-за лаштунків. Ми плануємо зробити виставку фото. Гадаю, виставка запрацює вже наступного місяця».

На сьогоднішній день у стадіону підписаний контракт на рік із ужгородським футбольним клубом «Говерла». «Арена Львів» використовуватиметься як резервний стадіон, оскільки на ужгородському стадіоні зараз тривають ремонтні роботи.

«Також ведуться переговори із футбольним клубом «Карпати» щодо оренди стадіону», - зазначив пан Жуковін.

У майбутньому в напрямку стадіону розроблятимуться два транспортні напрямки, що були опрацьовані під час Євро-2012 – вул. Стрийська і просп. Вернадського. «Будівництво проспекту Вернадського було призупинено перед чемпіонатом за браком коштів. В майбутньому плануємо продовжити проспект до Сихова. 250 тис. мешканців Сихова – потенційні відвідувачі стадіону і всіх його об’єктів. Ми не можемо розробляти транспортну схему, не знаючи точних людських потоків, для цього потрібна також і співпраця с футбольним клубом, щоб отримувати інформацію про вболівальників, їх кількість», - зазначив директор департаменту «Євро-2012» Львівської міськради Олег Засадний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.