Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фото з виставки

Getty Images

П'ятниця, 19 грудня 2014, 15:11

У Львові покажуть виставку фото та інсталяцій про Першу світову війну

фото з виставки

23 грудня 2014 року о 18.30 в Центрі міської історії відбудеться відкриття виставки “Велика Війна 1914 - … Індивідуальний та глобальний досвід”.

Про це повідомили організатори виставки.

Виставковий простір тематично розділений на дві частини. Перша частина присвячена глобальному виміру війни. Війна була тотальною індустріальною катастрофою, що змінила кордони та політичні системи, каталізувала занепад імперій та виникнення нових національних держав, мала радикальне значення для культурних перетворень, економічних та наукових трансформацій.

Друга частина показує індивідуальний досвід війни, так звану "культуру війни". З огляду на нові технології та стратегії воєнних дій, Перша світова війна залучила величезну кількість населення різних верств та територій. Цілі суспільства на воєнному і домашньому фронтах працювали для потреб війни. 

Важливою особливістю цієї експозиції, як і всіх виставкових проектів Центру, є поєднання досліджень, візуальних матеріалів та новітніх мультимедійних технологій. Для посилення діалогу з глядачем, залучення його не лише до споглядання, а й активної участі, використані інтерактивні інсталяції та великосенсорні екрани.

Виставка буде доповнена супровідною програмою, яка міститиме публічні лекції, освітню програму для школярів та кінопокази, які стосуватимуться різних аспектів Першої світової війни.

Експозиція розрахована на відвідувачів різного віку і зацікавлень. Експозиція доступна для перегляду з 24 грудня до 18 листопада 2015 р.: середа – п’ятниця 13.00 – 20.00, субота – неділя 11.00-17.00.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.