Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

олімпійці

sport.bigmir.net

Понеділок, 22 грудня 2014, 12:49

Сьогодні Національний олімпійський комітет святкує 24-річчя

олімпійці

22 грудня 1990 року I Генеральна асамблея прийняла рішення про створення Національного олімпійського комітету України.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Національний олімпійський комітет на чолі із Сергієм Бубкою продовжував виконувати всі взяті на себе зобов’язання: жодна програма не була призупинена, а більшість з них, навпаки, отримали свій розвиток.

"Цей рік приніс Україні олімпійські перемоги. Це і незабутній тріумф наших біатлоністів на зимових Олімпійських іграх в Сочі та 29 престижних нагород українських спортсменів на ІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх в Нанкіні, а також виступи вітчизняних атлетів на світових та європейських першостях.

Ми пишаємось та вдячні кожному спортсмену, тренеру, лікарю та масажисту, спортивному фахівцю та організатору, спонсору та меценату, журналісту та вболівальнику, які докладають максимум зусиль і роблять все можливе, щоб над найбільшими спортивними аренами світу лунав гімн та майорів прапор України", – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.