Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

госпіталізація

bg.ru

Вівторок, 23 грудня 2014, 11:23

На Львівщині отруїлося десятеро осіб: одна людина загинула

госпіталізація

Вчора, 22 грудня, у селі Бірки Яворівського району в житловому будинку отруїлися 9 людей та ще одна людина отруїлася на Пустомитівщині.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДСНС у Львівській області.

22 грудня близько 10:00 у с. Бірки Яворівського району в житловому будинку отруїлися 9 людей, з них 1 дитина.  Один з потерпілих помер до прибуття швидкої медичної допомоги.

П’ятеро людей доставили до лікувальних закладів м. Львова, ще троє –  звернулись до медиків по допомогу самостійно. Трьох потерпілих, з них дитину, 2012 року народження, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано. Решта пацієнтів, після отримання медичної допомоги, подальшої госпіталізації не потребували. Причини смерті та отруєння встановлюються.

Окрім цього, 23 грудня о 00:22 рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Давидів Пустомитівського району в житловому будинку отруїлася дитина, 2000 року народження. Потерпілу в стані середньої ступені важкості доставлено в обласну дитячу спеціалізовану клінічну лікарню. Обставини отруєння з’ясовуються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.