Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

lv.20minut.ua

Вівторок, 23 грудня 2014, 14:59

Український Донбас відкриється для львів'ян з іншої сторони

Громадська організація, заснована вимушеними переселенцями поділилася планами та баченням свого майбутнього на теренах Львівщини.

Про це на прес-конференції повідомила координатор ГО "Схід і Захід разом" Надія Нещаденко, передає кореспондент Варіантів.

"Одним з напрямків стане гуманітарна місія. Ми плануємо надавати допомогу як своїм землякам, так і про львів'ян, що знаходяться у скруті. Адже всі ми - українці і не повинні ділити один одного на "східняків" або "западенців". Багаторічне створення штучних міфів уже накоїло багато зла, призвело до війни на сході. Настав час покласти цьому край", - зазначила координатор ГО "Схід і Захід разом" Надія Нещаденко.

За словами Нещаденко, мета та бажання організації відкрити для львів'ян український Донбас та подолати хибну уяву про регіон.

Також, планується впроваджувати проекти з започаткування підприємництва, створювати нові робочі місця та вкладати свій внесок в економічне піднесення Львова, його сталий розвиток та збереження унікальної спадщини.

До участі в ГО "Схід і Захід разом" запрошуються вимушено переміщені особи з Донецької та Луганської області, а також львів'яни, які підтримують ідею єдності мешканців українських регіонів незалежно від місця їх народження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.