Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

генпрокуратура

nikvesti.com

Вівторок, 23 грудня 2014, 15:37

Генпрокуратуру просять розібратися з львівськими маршрутками

генпрокуратура

Генпрокурора Віталія Ярему просять розібратися з транспортними перевезеннями у Львові, зокрема з ситуацією, яка виникла з одним із перевізників.

Відповідне звернення скерував нардеп Ігор Васюник.

«Звертаюся до Вас з приводу подій, що мали місце 19 грудня 2014 року у місті Львові.

Так, близько 20 години по вулиці Джорджа Вашингтона у м. Львові невідома особа стріляла в маршрутне таксі No47а. Даний маршрут обслуговується ТОВ «Успіх БМ». Правоохоронними органами встановлено, що у транспортному засобі пошкоджені два вікна, ніхто з пасажирів не постраждав. З місця події експерти-криміналісти вилучили гільзи. За їх попередніми висновками, постріли здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Окрім того, звертаю Вашу увагу, що цьому факту передував мітинг працівників ТОВ «Успіх БМ» щодо неправомірного, на їхню думку, розірвання договорів по обслуговуванню міських маршрутів, який відбувся 18 грудня 2014 року під стінами Львівської міської ради. Так, на сесії міської ради близько 100 водіїв звернулися з вимогами до міського голови міста Львова Садового А.І. припинити знищувати їхнє підприємство шляхом незаконного, на їхню думку, припинення договірних відносин та не допустити зупинки транспорту більше як 100 автобусів. Розпорядженням міського голови була створена робоча група за участю міських депутатів, представників перевізника ТОВ «Успіх БМ», працівників департаменту житлово - комунального господарства та інфраструктури Львівської міської ради, яка напрацювала декілька варіантів розв’язання конфлікту. З 19 грудня 2014 року між перевізником та Департаментом житлово - комунального господарства та інфраструктури розпочався процес переговорів», - йдеться у зверненні депутата.

Нагадаємо, сьгодні департамент житлового господарства та інфраструктури оголосив конкурс з визначення перевізника на міському автобусному маршруті №47А.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.