Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Вівторок, 23 грудня 2014, 16:02

Кошулинський визнав себе винним у поразці "Свободи"

Руслан Кошулинський

Керівник штабу ВО "Свобода" визнаю свою поразку під час виборчої компанії, але українськими націоналістами задоволий.

Про це на прес-конференції повідомив голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Руслан Кошулинський, передає кореспондент Варіантів.
 
"Я як керівник штабу програв виборчу кампанію. Не міг заступник голови Верховної Ради на всі 120 відсотків ефективно працювати під час виборчої кампанії. На превеликий жаль, я не використав усіх можливостей як керівник штабу для перемоги на виборах", – додав голова ЛОО ВО "Свобода" Руслан Кошулинський
 
За словами Кошулинського, ВО "Свобода" не погано виглядала у парламенті. Була не погано використана ефективність роботи націоналістів у парламенті. Націоналісти довели, що можуть працювати у парламенті. Для того щоб уникнути в подальшому таких проблем, ми сконцентруємо свою увагу на організаційних проблемах самої виборчої кампанії.
 
"Ми бачимо, що провели не ефективно виборчу компанії. Внаслідок цього здійсниться заміна керівництва на усіх рівнях. Я, як керівник штабу, заявив Тягнибоку про свою відставку", – додав Кошулинський.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.