Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

1 тонна добрих речей

blog.i.ua

Вівторок, 23 грудня 2014, 15:31

Естафету "Жовтих пакетів" передали Львову

1 тонна добрих речей

Сьогодні, 23 грудня, Львів прийняв естафету у благодійній акції "Тонна Добрих Речей", що вже охопила чотири регіони України.

Добрі речі готові прийняти осередки, які займаються допомогою воїнам АТО, та громадські організації, які займаються допомогою потребуючим. 

"У Львові добре розвинена платформа місць, куди можна принести речі, львів'яни активно долучаються до подібних акцій", - зазначив заступник начальника управління міжвідомчої координації Львівської міськради Антон Шишкін.

Задум організаторів полягав в тому, щоб зібрати гуманітарну допомогу для дитячих будинків та інтернатів, а також багатодітних родин, біженців та людей похилого віку.

Для цього у містах України відкрили точки збору, де у спеціальних жовтих пакетах учасники залишали одяг, взуття, книжки, іграшки тощо.

Кожен бажаючий може отримати пакет та наповнити його добрими речами, таким чином внести свою лепту у всеукраїнську акцію.

Запланований обсяг гуманітарної допомоги - 1000 кг, звідси і назва акції.

"Спочатку ми боялись, що навіть ста кілограм не набереться, але наразі в Києві зібрано вже більше 5 тонн речей", - розповідає керівник департаменту проектів Міжнародного Благодійного Фонду Гарних Справ Тетяна Крупська.

Акція вже відбулася в Одесі, Луцьку, Києві та Мукачево.

Організатори з Луцьку презентували соціальний відеоролик, який закликає небайдужих долучитись до акції.

 Ініціаторами виступили проекти "Добрі Речі" та "Плюс Один".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.