Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

червонокнижний орел

opir.info

Середа, 24 грудня 2014, 14:41

У Львові ділять червонокнижних орлів

червонокнижний орел

Львівська спілка орнітологів судиться з міським еколого-натуралістичним центром, з метою відібрати реабілітованих орлів та віддати їх у заповідник.

Активісти центру розпочали збір підписів проти вилучення птахів. Упродовж двох днів акцію підтримали близько 70 людей. 

За словами активістів, в заповіднику несприятливі умови, до того ж до дикої природи птахи неготові.

"Андрій Кийко, який представляє Львівський клуб орнітологів, вважає, що цих птахів у нас треба забрати і передати в інші структури-за межами Львівської області" , - розповів директор Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович.

Директор центру Ігор Антахович повідомив, що ці птахи перебувають під опікою фахівців центру, їх належно годують та надають ветеринарну допомогу

Нагадаємо, 25 квітня у Державній екологічній інспекції у Львівській області відбулося засіданняя Громадської ради, на якому розглянули питання подальшої реабілітації хижих птахів.

Зокрема, у подальшому утримувати птахів зголосились природний заповідник "Розточчя", приватний зоопарк "Лімпопо", національний парк "Галич" та Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр.

Минулого року вуличні фотографи використовували червонокнижних орлів у підприємницьких цілях на вулицях Львова. Завдяки небайдужим громадським активістам, птахів визволили та  поселили у Львівському еколого-натуралістичному центрі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.