Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зупинка

mtrk.com.ua

Четвер, 25 грудня 2014, 11:36

У Львові облаштовують зупинку транспорту, пристосовану для людей з особливими потребами

зупинка

На вулиці Чернівецькій трамвайну зупинку облаштовують для людей з особливими потребами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Замовникам робіт виступає Залізнична районна адміністрація, виконавцем – ЛКП «ШРП Залізничного району». Зупинку облаштовують за кошти міського бюджету, вартість робіт складає майже 100 тис. грн.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Кокотайло, це буде перша зупинка громадського транспорту у Львові, пристосована для людей з особливим потребами.

«Відповідне рішення було прийняте на Комітеті з доступності міського середовища у м. Львові. Досвід в облаштуванні такої зупинки ми запозичили в Європі. Це перша зупинка у місті, яка буде облаштована у тактильній плитці, призначеній для забезпечення доступності незрячим людям», - зазначив Роман Кокотайло.

Роботи з облаштування зупинки розпочали ще минулого тижня.

«Сьогодні влаштовують плитку. Планується, що у понеділок будуть влаштовані усі поручні та новий павільйон», - сказав Роман Кокотайло.

Як додав Роман Кокотайло, цього року у Залізничному районі павільйони на зупинках громадського транспорту встановили на вул.Городоцькій, 155 та на перехресті вул.Любінська – Яворницького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.