Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

андрій парубій

Четвер, 25 грудня 2014, 10:57

В Києві невідомий кинув гранату під ноги Андрію Парубію та кільком нардепам

андрій парубій

Вчора, 24 грудня, біля одного з готелів Києва невідомий кинув гранату в бік групи депутатів та віце-спікера Андрія Парубія.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на київське управління МВС України.

Ні депутати, ні віце-спікер не постраждали. Граната закотилася під автомобіль, де і вибухнула. Після цього зловмисник кинув ще одну гранату, але у міліціонерів.

"Треба віддати належне працівникам міліції, які чергують на перехресті Липської-Грушевського - вони кинулись його доганяти. Втікач кинув ще одну гранату під ноги міліціонерам. В результаті нападнику вдалось втекти, а один з працівників міліції з пораненнями потрапив до лікарні. Окрім працівника МВС більше ніхто не постраждав. Але від вибуху отримали пошкодження три автомобілі", – написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Парубій.

Нагадаємо, вчора, 24 грудня, у Новому Роздолі невідомі побили та пограбували депутата Новорозділької міськради Анатолія Шалаєва. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.