Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акцизні марки

ua-retail.com

Середа, 31 грудня 2014, 12:03

Кабмін відтермінував введення нових акцизних марок

акцизні марки

Кабінет Міністрів України відтермінував на місяць введення акцизних марок нового зразка для алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які є дешевшими.

Відповідну постанову про внесення змін до пункту 4 урядової постанови №627 датовано 29 грудня 2014 року, передає Інтерфакс-Україна.

Раніше об'єднання великих українських виробників алкоголю - асоціація "Укргорілка" - заявила про перспективу зупинки виробництва горілки в січні 2015 року через відсутність у поліграфкомбінату "Україна" акцизних марок нового зразка. Виробники та імпортери алкоголю звернулися до прем'єр-міністра з проханням внести зміни до постанови № 627, що нададуть можливість використовувати оплачену раніше марку акцизного податку старого зразка.

Згідно з постановою №627 Кабінет Міністрів знизив вартість акцизної марки з 0,27 грн/штука до 0,1926 грн/шт., або на 28,7%. Згідно з документом, акцизна марка на тютюн подешевшає з 0,142 грн/шт. до 0,091 грн/шт., або на 35,9%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.