Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сигарети

прес-служба Львівського прикордонного загону ДПСУ

Середа, 31 грудня 2014, 14:05

Митники затримали майже 10 тисяч пачок контрабандних сигарет

сигарети

При огляді вантажного автомобіля 27-річного мешканця Львівщини, який прямував до Польщі через пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне», працівники митного поста виявили у спеціально виготовленому тайнику майже 10 тис. пачок сигарет.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону ДПСУ.

Для перетину кордону водій обрав смугу руху – «червоний коридор». У митній декларації вказав про наявність у нього 450 євро, 300 доларів США та відсутність будь-яких інших товарів та предметів. Однак у митників виникли сумніви щодо заявлених відомостей, тому автомобіль було скеровано у бокс поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Там із застосуванням технічних засобів митного контролю митники знайшли 9820 пачок сигарет з фільтром без акцизних марок.

Вони буди приховані у спеціальному тайнику, облаштованому з додатково вмонтованих по всьому периметру внутрішньої сторони вантажного відсіку автомобіля пластиковими плитами, які кріпились до його каркасу.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар та автомобіль затримано до рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.