Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Неділя, 11 січня 2015, 13:26

29 населених пунктів на Львівщині залишились без електропостачання

Станон на сьогодні, на ранок у Львівській області внаслідок негоди було знеструмлені 29 населених пунктів, з них 22 повністю та 7 частково.

Про це повідомли прес-служба Львівської ОДА.

«Знеструмлено населені пункти  у Мостиському (10 повністю  та 1частково) , Турківському (2/1), Стрийському (4/2), Пустомитівському (-/1), Сокальському (1/1)  та Золочівському (5/1) районах.

На місця пошкоджень вже виїхали аварійні бригади ПАТ «Львівобленерго». 

Нагадаємо, в ніч з 9 на 10 січня внаслідок негоди було знеструмило 9 населених пунктів на території  Золочівського, Турківського, Дрогобицького і Жовківського районів. Подачу електроенергії було відновлено того ж дня. 

Вніч з 8 на 9 січня внаслідок стихії на Львівщині було знеструмлено 19 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 1 частково, 39 населених пунктів повністю та 11 частково у Старосамбірському, Стрийському, Жидачівському, Дрогобицькому, Турківському, Пустомитівському та Жовківському районах. Аварій роботи було завершено 9 січня.      

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.